Reumatológia

A reumatológia az orvostudomány egyik leggyorsabban fejlődő területe, az elmúlt években jelentősen fejlődtek a diagnosztikus és a terápiás lehetőségek, számos új célzott terápia jelent meg.

 

A célunk olyan kézikönyv szerkesztése volt, amely a klasszikus ismeretek mellett részletes és naprakész információval szolgál. Törekedtünk arra, hogy a könyv bemutassa a reumatológia sokszínűségét, és rávilágítson a területet érintő kutatásokban rejlő lehetőségekre.

A szerzők között a hazai reumatológus szakma legjelesebbjei találhatók, ez egyben garanciát jelent a magas színvonalra, hiszen minden közreműködő tudása legjavát adva járult hozzá a sikerhez.

A szerkesztők, szerzők törekvése sikerült: közreadják azokat az ismereteket, amelyek feltétlenül szükségesek a gyakorló orvos számára.

Reményeink szerint a könyvet nem csak reumatológusok forgatják majd haszonnal, de felkeltheti a rokonszakmák képviselőinek az érdeklődését is. Kitűnő forrás a szakvizsgára készülők számára, és referenciaként szolgál a legfelkészültebb reumatológus könyvtárában is.

 
KategóriaReumatológia
Méret202 x 285 mm
Oldalszám1044
Kötéskeménytáblás
Kiadás éve2019. május
Kiadáselső
Besorolási kódA FIX
ISBN szám: 978 963 226 658 9
Listaár:  19 000 Ft 
Online ár:
17 100 Ft
 

Hasonló könyvek

 
Webshop készítés