Klinikai belgyógyászat

A belgyógyászati ismeretek gyakorlati megközelítése fontos kívánalom, amely a mindennapos kérdések megoldását, a mindennapos gyakorlat kiindulási pontjáról közelíti.

A belgyógyászat gyakorlatára összpontosító ismeretanyag a betegágy melletti döntéshozatalon túl, a súly- és tájékozódási pontok, az egyes hangsúlyok megjelölésével az orvostanhallgatók és a szakorvosjelöltek felkészülését egyaránt segítheti. Ennek az igénynek a teljesítésére vállalkozik ez a kézikönyv, amelyet most az olvasó a kezében tart.

Ez az összeállítás segít abban, hogy a gyakorlat lényegét és az azt körülvevő, még nem tisztázott elméleti megfontolásokat meg tudjuk különböztetni, tisztábban lássuk tudományunk elméletének és a klinikai gyakorlatnak számos útveszrőjében a mindennapi kérdések megválaszolásával és a közvetlen gyakorlat nehézségeinek megoldásával.

Aki azonban a belgyógyászat sokrétűségének, az összefüggések bonyolultságának és szépségének a megismerésére is törekszik, az a belgyógyászat alapjainak és klinikai gyakorlatának párhuzamos megismerésével és tanulmányozásával érhet célt.

 

 
KategóriaBelgyógyászat
Méret
Oldalszám
Kötés
Kiadás éve
Kiadás
Besorolási kód
ISBN szám: -
Listaár:  0 Ft 
Online ár:
Ingyenes
 

Hasonló könyvek

-20%
Szédülés
Szédülés Büki Béla978 963 226 607 7
Listaár: 2 890 Ft
2 312 Ft
Gyakorlati sebkezelés 2.
Gyakorlati sebkezelés 2. Daróczy JuditElőkészületben (2022.)
előkészületben
E-Book
-20%
Tanácsok a koronavírus megelőzéséhez - e-BOOK
Tanácsok a koronavírus megelőzéséhez - e-BOOK Zhang, Wenhong978 963 226 781 4-e
Listaár: 1 300 Ft
1 040 Ft
 
Webshop készítés