Alapvető klinikai masszázsterápia (3. kiadás) Az anatómia és a kezelés integrálása

Új
 

Legyen sikeres tanulmányaiban és masszázsterápiás karrierjében a Clay és Pounds Alapvető klinikai masszázsterápia című könyv révén!

Ez a részletgazdag és gyakorlatorientált könyv segít szilárd alapokat szerezni a hatékony és sikeres praxishoz szükséges tapintástechnika és izomanatómia terén, mivel élethűen ismerteti a klinikai masszázsterápia alapvető módszereit. Ehhez segítségül hívja az emberi testről készült illusztrációk beágyazását az élő modellekről készített fényképekbe.

 

Főbb jellemzők

• Több, mint 550 színes illusztrációval mutatjuk be az egyes izmokat és izomcsoportokat, a környező struktúrákat, a felületi tájékozódási pontokat és a terapeuta kezét.

• A technikák illusztrációi nyilakat tartalmaznak, amelyekkel jelezzük a masszázsfogások, nyújtások irányát.

• Vizuális takarási javaslatok segítik a megfelelő takarást, maximálisan figyelembe véve a kezelt izmokhoz való hozzáférést.

• Esettanulmányok segítenek integrálni a fejezetekben foglaltakat, és belátni/megérteni, hogy azok hogyan alkalmazhatók a gyakorlatban.

• ­­Tanulási célok és Ellenőrző kérdések segítenek átlátni a főbb koncepciókat és technikákat, valamint megbizonyosodni arról, hogy az ismeretek elsajátítása megfelelően történt-e.

 
Méret213 x 276 mm
Oldalszám386
Kötéskartonált
Kiadás éve2020.
Kiadás3. kiadás
Besorolási kódA FIX
ISBN szám: 978 963 226 754 8
Listaár:  8 890 Ft 
Online ár:
8 001 Ft
 

Hasonló könyvek

Az emberi testtartás anatómiája Pegán AttilaElőkészületben
előkészületben
Új
Listaár: 11 300 Ft
10 170 Ft
Bevezetés a masszázsterápiába Braun, Mary BethElőkészületben
előkészületben
Krónikus derékfájdalomról mindenkinek Simoncsics EszterElőkészületben (2024.)
előkészületben
 
Webshop készítés