Részvételünk a Magyar Pszichiátriai Társaság éves rendes vándorgyűlésén

Részvételünk a Magyar Pszichiátriai Társaság éves rendes vándorgyűlésén

2023. szeptember 14. és 16. között rendezték meg Szegeden a Magyar Pszichiátriai Társaság XXVI. vándorgyűlését. Az előadások helyszínéül a Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központját és a szegedi Art Hotelt választották, a két helyszínen időben párhuzamosan zajlottak a programok.

2023. szeptember 18.

A rendezvény címe híven tükrözte az érintett kérdéseket: Újratervezés a változó világban. Ezen felvetésen elindulva alakultak ki a főbb témák: hogyan tudunk megbirkózni az állandóan változó helyzet okozta kihívásokkal, milyen irányokat mutat, milyen útmutatókat kínál ehhez a tudomány; milyen lehetőségek vannak az újratervezésre a pszichiátriai ellátás javítása érdekében.

Mi mint könyvkiadó is ezen témák alapján állítottuk össze kínálatunkat a konferencia résztvevői számára, akik nagy érdeklődéssel keresték fel standunkat.

Szeged mindig gyönyörű, de a szeptemberi nyárutó különösen csodálatos fényekkel ajándékozta meg a rendezvény látogatóit, a TIK épületének nagy üvegfelületei szépen visszatükrözték a napsugarakat.

 
 
 
 
Webshop készítés