„Gyermeksürgősségi ellátás fejlesztése” c. projektzáró

„Gyermeksürgősségi ellátás fejlesztése” c. projektzáró

2023. 12. 11-én az Országos Kórházi Főigazgatóság és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet rendezésében a „Gyermeksürgősségi ellátás fejlesztése” c. projektzárón bemutatásra került a „Gyermeksürgőssági ellátás” és a „Gyermektraumatológia” című könyv.

2023. december 14.

A könyvek megjelenését óriási várakozás előzte meg, hiszen mindkét mű egyedülálló, ebben a formában előzmény nélküli.

A könyvek elsősorban - de nem kizárólag - szakvizsgára készülőknek, szakembereknek szólnak, és kritikusan foglalják össze mindazokat az ismereteket, amelyek nélkülözhetetlenek a gyakorlati gyermeksürgősségi és gyermektraumatológiai ellátás megismerése és művelése szempontjából.

A gyermeksürgősségi centrumok vezetői számoltak be az európai uniós forrásból megvalósult kórházi fejlesztésekről. A könyvek szerkesztője és a kiadó vezetője bemutatták a két könyvet, és átadták példányaikat a jelenlévőknek.

Hallgatva Kassai Tamás főorvos úr bemutatóját, a Kiadó részéről is meglepődtünk, hogy a „Gyermektraumatológia” című könyv több mint 2000 ábrát tartalmaz.

A kellemes, jó hangulatú bemutatót további kötetlen beszélgetés váltotta fel, ahol Főorvos úr nagy lelkesedéssel beszélt arról, hogy mitől egyedülálló a könyv.

Ezer szerencsés szakember birtokosa lehet a könyveknek, ami óriási segítség lesz a napi munkában.

 
 
 
 
Webshop készítés