Klinikai epileptológia

Az epilepsziáról való tudásunk az utóbbi években robbanásszerűen megnőtt, a mindennapi klinikai gyakorlatot is érintő, új diagnosztikai és terápiás lehetőségek jelentek meg, ráadásul még az epileptológián belül is külön szubspecialitások tűntek fel.

Az epilepsziáról való tudásunk az utóbbi években robbanásszerűen megnőtt, a mindennapi klinikai gyakorlatot is érintő, új diagnosztikai és terápiás lehetőségek jelentek meg, ráadásul még az epileptológián belül is külön szubspecialitások tűntek fel. Ezért tartottuk fontosnak egy új, részletes, többszerzős szakkönyv összeállítását, ahol az egyes szakterületek (neurológia, gyermekneurológia, neuroradiológia, pszichiátria, klinikai neurofiziológia, neuroimmunológia, neurofarmakológia) epilepsziával foglalkozó specialistáit kértük fel a fejezetek megírására.

Bár az epilepszia elméleti vonatkozásaiban is óriási volt a fejlődés az elmúlt évtizedben, célunk mégis egy gyakorlatorientált szakkönyv megírása volt; olyan, mely a hazai neurológus-, gyermekneurológus- és epileptológusképzést hivatott elősegíteni. Reméljük, hogy több mint negyed évszázaddal az utolsó hazai epilepszia szakkönyv megjelenése után sikerül egy olyan művet adnunk az olvasó kezébe, mellyel együtt szolgálhatjuk epilepsziával élő embertársaink gyógyulását, életminőségének javítását.

 
KategóriaNeurológia
Méret165 x 235 mm
Oldalszám380
Kötéskeménytáblás
Kiadás éve2017.
Kiadáselső
Besorolási kódB FIX
ISBN szám: 978 963 226 626 8
Listaár:  6 950 Ft 
Online ár:
6 255 Ft
 
 
Webshop készítés