Neurológiai vizsgálat egyszerűen (5. kiadás)

A neurológiai betegvizsgálat egyike azon orvosi tevékenységeknek, amelytől az orvostanhallgatók és a rezidensek a legjobban tartanak. E könyv célja, hogy világosan és logikusan végigvezesse az Olvasót a neurológiai betegvizsgálat alapjain.

Segít elsajátítani a vizsgálat módját, megérteni annak eredményét és elvégezni a vizsgálati eredmények összegzését, mindeközben releváns háttérinformációkkal szolgál. A könyvben rendszeresen felbukkanó „Gyakori tévedések”, valamint „Tanács” szövegdobozokkal segítjük elkerülni a vizsgálat során előforduló leggyakoribb „csapdákat“.

Jelen könyv a nemzetközi besztszellerré vált mű ötödik, javított kiadása, amely immár több mint tíz nyelven elérhető, a legújabb és leghatékonyabb gyakorlati vizsgálati technikákkal ismerteti meg az Olvasót. Az előző kiadások anyagát új, színes képekkel egészítettük ki, melyek segítik megérteni többek között a szem vizsgálata során észlelteket, valamint az utolsó fejezetben helyet kapott egy gyakorlati útmutató a klinikai vizsgák sikeres teljesítéséhez.

„Csupán néhány olyan könyv létezik, melyet a hallgatók szájhagyomány útján is ajánlanak egymásnak. Ez a könyv ilyen. Nyelvezete világos és összeszedett... briliáns szerkesztéssel.” (GTK Gazette)

Geraint Fuller általános neurológus, aki különösen szívén viseli az oktatás kérdését. Az Association of British Neurologist elnöke (2013–2015 között).

 
KategóriaNeurológia
Méret142 x 210
Oldalszám288
Kötéskartonált
Kiadás éve2017.
Kiadás
Besorolási kódA FIX
ISBN szám: ISBN 978 963 226 611 4
3 680 Ft
 

Hasonló könyvek

Szédülés
Szédülés Büki Béla978 963 226 607 7
2 890 Ft
 
Webshop készítés