A gyermekápolás elméleti és gyakorlati alapjai

Új
 

A Medicina Könyvkiadó hiánypótló, forradalmian új, gazdagon illusztrált, korszerű, kézikönyvvel ajándékozza meg a csecsemő- és gyermekellátásban dolgozókat. Az átfogó, olvasóbarát, modern szemléletű könyv a hazai gyermekellátás legkiválóbb, nagy klinikai gyakorlattal bíró orvosainak és ápolóinak alkotása.

 Mit talál a könyvben? Lapozzon bele!

  • 11 tematikus rész, 77 fejezet foglalja össze a családközpontú gyermekápolás területi és intézeti sajátosságait, kitérve az elméleti és gyakorlati ismeretekre egyaránt.
  • Fontos a jó kezdet! Minden fejezetet tanulságos eset/személyes élmény, fényképes box és a legfontosabb fogalmak jegyzéke vezet be.
  • Rajzos és fényképes ábrák százai, jól strukturált boxok, táblázatok segítik a széles körű ismeretanyag elsajátítását.
  • Tematikus elemek (pl. „Vigyázzunk, veszélyhelyzet!“, Ápolási titkok, „Jó, ha a család tudja!“, „Adjunk a minőségre!“ stb.) könnyítik meg a tanulást, és irányítják a figyelmet a legfontosabb ismeretekre.
  • Ápolási tervek, hasznos tanácsok segítik a korszerű ismeretek mindennapi gyakorlatba történő beillesztését.
  • A könyv könnyen érthető nyelvezettel ismerteti a korszerű gyermekellátás és -ápolás alapjait, tükrözi a betegellátásban megvalósuló együttműködést, az orvosi és ápolói munka összekapcsolódását. Jól illusztráltan mutatja be a legfontosabb beavatkozások sajátosságait, kivitelezését. Hasznos segítség a betegágynál az ellátó team minden tagjának a mindennapokban és a vizsgákra történő felkészülésben egyaránt.
 
Méret202 x 253
Oldalszám1156
Kötéskeménytábla
Kiadás éve2019.
Kiadáselső
Besorolási kódA FIX
ISBN szám: 978 963 226 704 3
16 900 Ft
 
 
Webshop készítés