GYSE könyvbemutató

GYSE könyvbemutató

2023. 11. 24-én 12.30–13.00 óra között könyvbemutatót tartunk.

2023. november 03.

Régi idők hangulatát idézte 2023. november 23-án a Gyermekorvos sürgősségi esetei című továbbképző tanfolyam programjának indulása.

Kiállítóként reggel 8 órakor megérkeztünk a gondosan összeállított szakkönyvválasztékkal. Mint mindig, az új, most megjelent könyvek kerültek főhelyre a standunkon.

A Tulassay Tivadar által jegyzett Klinikai gyermekgyógyászat 3. kiadása és Újhelyi Enikő: Korszerű folyadékterápia a gyermekellátásban c. kötete iránt óriási volt az érdeklődés. Többen attól tartottak, hogy nem lesz elegendő könyv, így sokan már korán reggel megvásárolták az egész osztály dolgozói számára.

Reméljük, a november 24-én 12.30 órakor kezdődő könyvbemutató kellő szakmai megerősítést ad a megjelent könyvek szerepéről a napi gyógyító munkában.

 

Tulassay Tivadar: Klinikai gyermekgyógyászat 3. átdolgozott kiadás

Bemutatja Prof. Dr. Tulassay Tivadar és Prof. Dr. Szabó András

 

Ujhelyi Enikő: Korszerű folyadékterápia a gyermekellátásban

Bemutatja: Dr. Ujhelyi Enikő

 

A bemutató helyszíne: Hotel Hungária City Center

Gyermekorvos sürgősségi esetei c. továbbképző tanfolyam

 

A művek szerkesztői, szerzői gyakorlati szemléletű, korszerű, igényes kiadványokkal kívánják elősegíteni a gyermekek ellátását.

A könyvek szakmai tartalmának hitelességét a gyermekgyógyász szakma kiválóságai biztosítják, a csodálatos kiállítás a Medicina Könyvkiadó munkatársainak minőségi szakmai munkáját dicséri.

Kívánjuk, hogy eredményesen használják a könyvet a betegágy mellett, segítve a kezelt gyermekeknek gyors gyógyulását!

Köszönjük az érdeklődést és várjuk Önöket a Könyvbemutatón!

 
 
 
 
Webshop készítés