Tudatossá válni Jelentudatosság a pszichiátriai gyakorlatban

Új
 

A meditáció elképesztő sebességgel vált egy szűk, alig ismert területből a pszichoterápia egyik leginkább kutatott, ígéretes tudományágává, melynek eredményei lenyűgözőek.

Ha azt mondanánk, hogy dolgoznak a tablettán, amely képes megváltoztatni az agy és más szervek működését, kezdve a szív-érrendszeri problémák megoldásától az immunológiai gondokig, senki sem sajnálná a kutatóktól a legmagasabb szintű támogatást. Ez a gyógymód azonban máris a rendelkezésünkre áll, csupán azt kell megtanulnunk, hogyan használjuk.

Tudományos tény, hogy az elménk képes befolyásolni a testünk működését, és a meditáció kiváló eszköz ennek alkalmazására.

Ez a szigorúan tudományos alapokon nyugvó könyv átviszi a hétköznapi gyakorlat szintjére a módszer használhatóságát – olyan vezérfonalat ad, melynek követése egyszerű a pszichoterápiás ülések során. Minden korosztály: gyermekek és felnőttek egyaránt sikeresen gyógyíthatók a segítségével olyan állapotokból, mint például a különféle függőségek, a depresszió, a poszttraumás stressz, a figyelemzavaros hiperaktivitás, a nyugtalanság, az alvászavarok, az érdektelenség és az érzékszervi problémák. A könyv kitér a tudatos táplálkozás és a mindennapi életben felmerülő problémák kezelésének kérdésére, érintve a pozitív pszichiátria intenzíven fejlődő területét is, és így bemutatja azt a számtalan előnyt, amelyet az elme tudatos irányítása nyújthat.

Elsősorban pszichiáter, pszichológus és mentálhigiénés szakemberek számára íródott élvezetes és könnyen érthető olvasmány – valójában egy útmutató, melyet a megfelelő kulcsszavak segítségével a legelfoglaltabb szakember is könnyen használhat. Bizonyítja, hogy a tudatosság és a lelkierő tanulható, fejleszthető és rendkívül hasznos eszköz az ember kezében.

A tudatosság és a lelkierő minden ember életét könnyebbé teheti, békét és rendet hoz a kaotikus zavarba, a túlfeszített élettempóba, segít lelassítani és megtalálni önmagunkban a csendet és az egészséget.

 
Méret155 x 235 mm
Oldalszám228
Kötéskartonált
Kiadás éve2023.
Kiadáselső
Besorolási kódB BIZ
ISBN szám: 978 963 226 872 9
Listaár:  4 800 Ft 
Online ár:
4 320 Ft
 

Hasonló könyvek

Szorongás, fóbiák, pánik Peurifoy, Reneau Z.978 963 226 273 4
Listaár: 3 600 Ft
3 240 Ft
HAJRÁ, SUKA!!! Dezsényi Péter978 963 226 720 3
Listaár: 3 800 Ft
3 420 Ft
Tapintás és érintés Bielefeldt, Elfriede 978 963 226 742 5
Listaár: 2 700 Ft
2 430 Ft
Bevezetés az afáziába Mészáros ÉvaElőkészületben
előkészületben
 
Webshop készítés