Az ember anatómiájának atlasza

A könyv szerzői az anatómia oktatásában szerzett sokéves tapasztalataikat adják közre. Törekvésük, hogy világosan és érthetően tárgyalják az emberi test felépítését, melynek megértése különleges kihívást jelent a tanulmányaikat megkezdő orvostanhallgatók számára.

A bonyolultabb anatómiai viszonyok megértéséhez a preparátumokról készült művészi rajzokat hívunk segítségül. A modern képalkotó eljárások alkalmazásával készült ábrák összevethetők a megfelelő anatómiai készítményekkel, az alkalmazott vizsgáló eljárások és az anatómia párhuzamba állítása hivatott áthidalni az anatómia, a preklinikai és klinikai tárgyak közötti távolságot. Rövid szöveges leírások magyarázzák a szervek, struktúrák és tájékok jelentőségét.


A klasszikus anatómiai készítményeket online hozzáféréssel térben is megtekinthetjük: a digitalizált preparátumokat forgathatjuk, amely segítséget nyújt az anatómiai képletek jobb térbeli és az egymáshoz való viszonyuk érzékelésére és megértésére. A felhasználóbarát indexelés a részletgazdag ábrákon a legfontosabb képletek gyors azonosítását segíti. Könyvünk őrzi a klasszikus anatómiai ábrázolás értékeit, de abból egyúttal tovább is lép: nemcsak az orvostanhallgatók, hanem a gyakorló orvosok, szakorvosok számára is segítséget kíván nyújtani.

 
KategóriaAnatómia
Méret202 x 285 mm
Oldalszám
Kötés
Kiadás éve
Kiadáselső
Besorolási kód
ISBN szám: -
Listaár:  0 Ft 
Online ár:
Ingyenes
 

Hasonló könyvek

Új
-20%
Elsősegély a magyar orvosi nyelvhez
Elsősegély a magyar orvosi nyelvhez Skadra Margit978 963 226 846 0
Listaár: 2 800 Ft
2 240 Ft
 
Webshop készítés