Szakácskönyv migrénesek számára

Mit kell tudni a migrénről? A migrén diagnosztizálása; az egyéni étrendi és egyéb kiváltó okok felismerése és kiküszöbölése.

Receptek mindennapra: az előételtől a desszertig, hétköznapi és vendégváró fogások. Minden recepthez táblázat, amely mutatja, hogy az étel mely migrénkiváltó anyagoktól mentes, és azt is, hogy egy adag mennyi kalóriát tartalmaz. Elkészítési és tálalási tippek, változatok ezt ajánlja a szakácskönyv a rászorulóknak és érdeklődőknek. "Ez a sokoldalú szakácskönyv remek recepteket kínál, amelyek nem tartalmaznak migrént kiváltó hozzávalókat, ugyanakkor ínycsiklandóak és ízletesek. A bevezető fejezetek ismertetik a legalapvetőbb tudnivalókat a migrénes rohamokról és megelőzésük módjáról, ami a migrénesek nélkülözhetetlen kézikönyvévé teszi ezt a kötetet" írta a szakácskönyv egy amerikai méltatója.

 
SzerzőSharp
Méretl95x195
Oldalszám176
Kötéskartonált
Kiadás éve2005.
Kiadás
Besorolási kódC BIZ
ISBN szám: 963 242 969 9
1 890 Ft
 
 
Webshop készítés