Szakácskönyv migrénesek számára

Mit kell tudni a migrénről? A migrén diagnosztizálása; az egyéni étrendi és egyéb kiváltó okok felismerése és kiküszöbölése.

Receptek mindennapra: az előételtől a desszertig, hétköznapi és vendégváró fogások. Minden recepthez táblázat, amely mutatja, hogy az étel mely migrénkiváltó anyagoktól mentes, és azt is, hogy egy adag mennyi kalóriát tartalmaz. Elkészítési és tálalási tippek, változatok ezt ajánlja a szakácskönyv a rászorulóknak és érdeklődőknek. "Ez a sokoldalú szakácskönyv remek recepteket kínál, amelyek nem tartalmaznak migrént kiváltó hozzávalókat, ugyanakkor ínycsiklandóak és ízletesek. A bevezető fejezetek ismertetik a legalapvetőbb tudnivalókat a migrénes rohamokról és megelőzésük módjáról, ami a migrénesek nélkülözhetetlen kézikönyvévé teszi ezt a kötetet" írta a szakácskönyv egy amerikai méltatója.

 
SzerzőSharp
Méretl95x195
Oldalszám176
Kötéskartonált
Kiadás éve2005.
Kiadás
Besorolási kódC BIZ
ISBN szám: 963 242 969 9
Listaár:  1 890 Ft 
Online ár:
1 701 Ft
 

Hasonló könyvek

Burgonyás ételek Korpádi Péter, Patyi Árpád963 243 894 9
Listaár: 2 700 Ft
2 430 Ft
Vegetáriánus ételek Korpádi Péter, Patyi Árpád963 242 92
Listaár: 3 200 Ft
2 880 Ft
Lisztérzékenyek szakácskönyve T. Fodor Zsuzsanna978 963 226 374 8
Listaár: 2 200 Ft
1 980 Ft
Lisztérzékenyeknek háziasszonyszemmel Sókiné Hajdara Ágota978 963 226 419 6
Listaár: 1 980 Ft
1 782 Ft
 
Webshop készítés