Urológiai fizikális vizsgálatok képeskönyve családorvosoknak

Iskolaorvosi, kerületi háziorvosi rendelőkben, hétvégi ügyeletben a szinte megszámlálhatatlan orvosi szakterület alapismereteivel rendelkező gyakorló orvos akkor van betegei hasznára, ha a leghamarabb ki tudja választani a különböző gyógymódok közül a megfelelőt: mikor, mit tegyen. A család orvosa találkozik először a pácienssel. Neki kell megállapítani a sok-sok lehetőség közül, hogy minek a gyógyítását vállalja, illetve mikor kell szakorvoshoz irányítania a beteget. Induló sorozatunk ebben szeretne segítségére lenni a gyakorló orvos könyvtárával.

A sorozat első darabja, az Urológiai fizikális vizsgálatok képeskönyve családorvosoknak a látható és tapintható urológiai kórképeket mutatja be, elsősorban a szerző, Tóth Csaba urológus professzor saját felvételei alapján
Nem könnyű eligazodni a fejlődési rendellenességek, a gyulladások, a kőbetegségek, a jó- és rosszindulatú daganatok, a sérülések világában, de alapos felkészültséggel és tiszta logikával megbirkózhatunk ezzel a feladattal is. Reméljük, ez a kis képes urológia és majd a sorozat további kötetei is ebben segítik az Olvasót!

 
KategóriaUrológia
Méret120x210
Oldalszám56
Kötéskartonált
Kiadás éve2016.
Kiadáselső
Besorolási kódB FIX
ISBN szám: 978 963 226 596 4
Listaár:  2 200 Ft 
Online ár:
1 980 Ft
 
 
Webshop készítés