Masszázsterápia lépésről lépésre Gyakori betegségek és állapotok kezelési protokolljai

Hamarosan
 

Ez a mű lehetővé teszi egy olyan masszázstudás elsajátítását, mely biztonságosan segíti betegeit fájdalmaik csökkentésében, gyógyulásuk elősegítésében és egészében véve a különböző betegségekkel szembeni küzdelmekben.

Masszázsalapismeretekkel és olyan tudással vértezi fel Önt, mely segít a gyors állapotfelmérésben, a megfelelő kezelés megállapításában és kulcsszerepet játszik a gyógyulási folyamatban. 39 fejezetben, ábécé sorrendben kaptak helyett a lépésről lépésre bemutatott fogások, mely részletes útmutatóul szolgál a fájdalmak enyhítésére és a gyógyulás elősegítésére olyan esetekben, mint pl. a szklerózis multiplex, a tömlőgyulladás, a fibromyalgia, a reumatikus izületi gyulladások, kéz-alagút szindróma. A háttértudáson kívül a könyv időkerettel szolgál, hogy egy-egy technikára mennyi időt fordítson és a betegeknek feladatokat adjon, hogy ők is aktívan részt vehessenek saját gyógyulásuk folyamatában és jólétük megőrzésében, vagy visszaszerzésében. 

Speciális tagoltság segíti a sikeres alkalmazást:

  • Kórélettan segíti az orvosi vonatkozások jobb megértését.
  • Gondoljuk át c. rész olyan kérdéseket ajánl, mely a terapeuta számára átgondolandó a kezelések előtt.
  • Masszázsterápia értékelés útmutató az állapotfelméréshez a hatékony masszázsprogram megtervezéséhez és alkalmazásához.
  • Terápiás / Terápiai / Gyógyászati célok segít meghatározni melyek a masszázsterápia céljai és melyek nem azok a kezelések során.
  • Ellenjavaslatok és figyelmeztetések felhívják a figyelmet azokra az esetekre, ha bizonyos masszázstechnikák károsak lehetnek és orvosi beavatkozás lehet szükséges.
  • Kérdések általuk megállapítható az állapotfelmérés és a kezelés sikeressége.
 
Méret212x274 mm
Oldalszám
Kötéskartonált
Kiadás éve2019. november
Kiadás
Besorolási kód
ISBN szám: Előkészületben
Ingyenes
 
 
Webshop készítés