Metagenealógia Önfelfedezés a pszichomágia és a családfa által

Új
 

A családfa nem csak a felmenők statisztikai adataiból áll. Az ÉN testet öltött érzéke az, amit legalább négy előttünk élt generációtól öröklünk, ami részben életet adó kincsekből, részben halálos csapdákból áll. Mindannyian egyrészt családi vérvonalunk örökösei vagyunk, másrészt azon szükséges variációk, amelyek a családot új területre vezetik. Balsorsra vagyunk ítélve azáltal, hogy szüleink és nagyszüleink mintáját ismételjük? Vagy hasznosítjuk a családi és egyéni képességeinket, és megteremtjük saját sorsunkat?

A Metagenealógiában Alejandro Jodorowsky és Marianne Costa bemutatják azt, hogy minden egyén két erőből jön létre: a másoló, utánzó erőből, amit a múlt alapján cselekvő családi csoport irányít, illetve a kreatív, teremtő erőből, amit a jövőből érkező Univerzális Tudatosság ösztönöz, hajt előre. Beleszőve Jodorowsky saját életéből vett példáit, a Tarot-val kapcsolatos munkásságát, a pszichoanalízist és a pszicho-varázslatot, a szerzők gyakorlatokat, vizualizációkat és meditációkat kínálnak a könyvben, hogy felfedezd a családi, pszichológiai örökséged, és megnyisd magad az Univerzális Tudatosság növekedésének és kreativitásának. Feltárják azt, hogy a téged, a testvéreidet, a szüleidet, a nagynéniket, nagybácsikat, nagyszülőket és dédszülőket befolyásoló négygenerációnyi minták, érzelmi programozások, sikerek és kudarcok azonosítása hogyan teszi lehetővé azt, hogy mögé láss a stabil identitásnak, amit a családi vérvonal formált.

Felszabadít téged, hogy felülkerekedj az örökölt magatartási mintákon és betegségeken, hogy megállítsd mindezen minták átörökítését a jövő generációira, és ez a munka újra összeköt a valódi éneddel és az egyedi teremtő, kreatív életcéloddal. Azáltal, hogy megérted a családfádat és a benne elfoglalt helyed, megnyílsz annak a képességednek, hogy a múlt ismétlődő erői és a jövő kreatív teremtő erői közötti ősi küzdelmet meggyógyítsd!

 

 
Méret165 x 235 mm
Oldalszám488
Kötéskartonált
Kiadás éve2021.
Kiadás
Besorolási kódB FIX
ISBN szám: 978 963 226 809 5
Listaár:  5 200 Ft 
Online ár:
4 680 Ft
 

Hasonló könyvek

Dohányzás és leszokás
Dohányzás és leszokás Kovács Gábor - Horváth Ildikó (szerkesztők)978 963 226 736 4
Listaár: 6 500 Ft
5 850 Ft
 
Webshop készítés