Dinamikus szervezeti képességek az egészségügyben Gondolatébresztő egy új egészségügyi intézményirányítási paradigmához

Új
 

Kiadványunk elméleti, tematikai alapját a „Dinamikus szervezeti képességek érvényesülése irányítatlan változások idején” című doktori értekezés adja (Czinkóczi, 2013). A téma továbbfejlesztését az egészségügyi szervezetek területére szeretnénk kiterjeszteni. Bízunk abban, hogy sikerül minél több érdeklődőt, érintett szakértőt inspirálni e mindenkit érintő szakmai terület szervezeti kérdéseinek tudományos igényű továbbkutatására.

Az orvosszakmai kérdések szakszerű kezeléséhez Dr. habil. Révai Tamás PhD, a Zuglói Egészségügyi Szolgálat igazgató főorvosának harminc éves egészségügyben eltöltött tapasztalata nyújtott kiváló alapot.

 „Czinkóczi Sándor értekezési témája mondhatni „örökzöld”. Az utóbbi időben mégis aktualitást kap az a kérdés, hogy a dinamikus szervezeti képességek és a szervezeti változások milyen összefüggésekben interpretálhatóak. Úgy gondolom, hogy napjaink és a jövő kutatóinak hihetetlen tág teret adnak, különös tekintettel arra, hogy egy mind folyamataiban, mind struktúráiban változó jelenségről van szó. Az értekezés kiváló hozzájárulást jelent a dinamikus szervezeti képességek jelenségének megértéséhez, feltárásához”

 

Prof. Dr. Dobák Miklós

Intézetigazgató egyetemi tanár

BCE Vezetéstudományi Intézet

 
Méret142 x 197 mm
Oldalszám1080
Kötéskartonált
Kiadás éve2017.
Kiadáselső
Besorolási kódB FIX
ISBN szám: 978 963 226 251
2 200 Ft
 

Hasonló könyvek

 
Webshop készítés