A pszichiátria magyar kézikönyve (6. kiadás)

Hagyományainkhoz híven a hazai szakmai közösség kiemelkedő klinikusai és elméleti szakemberei garantálják az egyes fejezetek minőségét, naprakész megújulását.

Amellett, hogy a szerzők frissítették, nem egyszer újraírták a korábbi fejezeteiket, a kötet új területekkel is bővült. A nemzetközi trendeknek megfelelően, a magyar gyakorlatban is megjelenő terápiás módszerek, mint a mindfulness, az EMDR és a transzkraniális mágneses stimuláció önálló fejezetet kapott a könyvünkben. A nemzetközi klasszifikációs rendszerek újításaival, valamint a közelmúltban megjelent új pszichotróp gyógyszerekkel is foglalkozunk az idevonatkozó fejezetekben.

A pszichiátria szerteágazó területeit egyetlen könyvben hiánytalanul bemutatni nem könnyű feladat, és az évek során egyre nagyobb kihívásnak bizonyul a dinamikusan bővülő tudományos ismeretek, illetve farmakológiai és módszertani fejlesztéseknek köszönhetően.

Könyvünkben mind a hazai, mind pedig a nemzetközi kutatási eredményeket figyelembe véve, mértéktartó, de korszerű és hiteles ismereteket szeretnénk nyújtani az olvasó számára az akut ellátástól a rehabilitáción és gondozáson keresztül a pszichoterápiákig; a betegvizsgálattól a laborvizsgálatokon át a diagnosztikáig; a pszichofarmakológiai alapismeretektől az eszközös intervenciókig; a molekuláris biológiai ismeretektől az elméleti modellekig. Bízunk benne, hogy könyvünk hasznos segítséget jelent abban, hogy az ismeretek alkalmazható tudássá válhassanak.

 
Méret202 x 285 mm
Oldalszám1100
Kötéskeménytáblás
Kiadás éve2020. szeptember
Kiadás6. kiadás
Besorolási kódA FIX
ISBN szám: 978 963 226 771 5
Listaár:  22 600 Ft 
Online ár:
20 340 Ft
 

Hasonló könyvek

HAJRÁ, SUKA!!! Dezsényi Péter978 963 226 720 3
Listaár: 3 800 Ft
3 420 Ft
Tes(z)tre szabott addiktológia Kalapos Miklós PéterElőkészületben
előkészületben
Sorstörés Bakó Tihamér978 963 869 411 9
 
3 400 Ft
 
Webshop készítés