Gyógyszerészi kommunikáció

Embertársainkhoz való viszonyulásunk alapját az az aranyszabályként ismert alapvetés képezi, amely szerint: amilyen bánásmódot kívánunk magunknak, olyat adjunk mi is másoknak. Különösen igaz ez az egészségügyben!

A sikeres terápiás együttműködés alapját a gyógyszertárban is az emberi kapcsolat minősége határozza meg. Ez a tény, az ebben való meggyőződésem inspirált arra, hogy a gyógyítás humán aspektusával foglalkozzam, és felépítsem az ehhez szükséges tudásbázist és gyakorlatot: hogyan szolgálhatjuk a leghatékonyabban gyógyszerészként a segítséget kérőket? Egyetemi oktatóként-kutatóként elkötelezett vagyok a tudás megosztása és mások számára is hozzáférhetővé tételében, szeretném, hogy az információs társadalom korában a gyógyszerész tudása és személyes gondoskodása a páciensi életút minden fázisában biztos pont legyen. E célból indítottam el a gyógyszerészhallgatók kommunikációs képzését 1997-ben, és immár több mint 20 éve fejlődnek a kurzusok graduális és posztgraduális szinten, illetve továbbképzések formájában.

Jelen könyv célja, hogy – összefogva a gyógyszerészi gyakorlat különböző területein dolgozó munkatársakkal és a társszakmák képviselőivel (orvosok, pszichológusok) – kiterjesszük a gyógyszerészi kompetenciákat a megfelelő terápiás kapcsolathoz elengedhetetlen készség és tudás tekintetében.

 
KategóriaGyógyszertan
Méret165 x 235 mm
Oldalszám260
Kötéskeménytáblás
Kiadás éve2018.
Kiadáselső
Besorolási kódA FIX
ISBN szám: 978 963 226 665 7
Listaár:  3 800 Ft 
Online ár:
3 420 Ft
 
 
Webshop készítés