Gyermeksebészeti vezérfonal (3. kiadás)

Új
 

Az elmúlt 10–20 évben a gyermeksebészetben – hasonlóan az orvostudomány egyéb területeihez – forradalminak mondható változások mentek végbe mind a kórismézés, mind a terápia területén. A modern képalkotó eljárások – ultrahang, kifinomult izotópmódszerek, MR, CT, PET-CT – korábban elképzelhetetlennek tűnő ismeretek birtokába juttatták a gyermeksebészeket.

A „Gyermeksebészeti vezérfonal” újabb kiadása nem kis gyermeksebészeti kézikönyv, hanem az adott volumen keretein belül segíti az olvasót az új kórismézési és gyógyítási lehetőségek megismerésében és alkalmazásában. A könyv talán szokatlan stílusával az internet rohanó világában is segítheti az olvasót az újszülöttek, a csecsemők és a gyermekek sokirányú sebészeti betegségeiben eligazodni. A következetesen azonos szerkezetű és didaktikus szemléletű fejezetekben könnyen tájékozódhat az Olvasó.

Újdonság a harmadik kiadásban, hogy az első és második kiadásban szerepelt a gyermekortopédia és a gyermek-idegsebészet is. Az elmúlt években azonban ezek a területek önállóvá váltak, és már lehetetlen lett volna megfelelő mélységben tárgyalni azokat.

A szerkesztők ajánlják a könyvet a magasabb évfolyamú orvostanhallgatóknak, egészségügyi főiskolásoknak, aneszteziológusoknak, fiatal gyermeksebészeknek, traumatológusoknak, nőgyógyászoknak, urológusoknak, ortopéd orvosoknak, gyermekaneszteziológusoknak, körzeti orvosoknak, körzeti gyermekorvosoknak és természetesen a gyermekgyógyászoknak.

 
Méret165x235 mm
Oldalszám184
Kötéskeménytábla
Kiadás éve2021.
Kiadás3. kiadás
Besorolási kódB FIX
ISBN szám: ISBN 978 963 226 798 2
Listaár:  3 800 Ft 
Online ár:
3 420 Ft
 
 
Webshop készítés