A klinikai nephrologia alapjai

Nagy Judit 2015-ben megjelent A klinikai nephrologia alapjai című monográfiáját mind az orvostanhallgatók, mind az érdeklődő orvosok nagyon kedvezően fogadták annak didaktikus felépítése, illetve évtizedek gyógyító gyakorlatának tapasztalata alapján közvetített ismeretei miatt.

Az elmúlt évek újdonságai viszont szükségessé tették a tudomány újabb eredményeinek beépítését, különös tekintettel arra, hogy 2021 óta már hazai irányelv alapján kell a felnőttkori krónikus vesebetegségben szenvedőket gyógyítani. Számos felmérés megerősítette, hogy a krónikus vesebetegség a népesség kb. 15%-át érinti, ezért ezen betegek kezelése messze meghaladja a nefrológusok lehetőségeit, a társszakmák képviselőinek bevonása, képzése, tájékoztatása is elengedhetetlen.

Így a kiadóval egyetértésben, jelen átdolgozott kiadásban Nagy Judit professzornő korábbi monográfiáját, A klinikai nephrologia alapjait a tanítványai, korábbi közvetlen munkatársai segítségével már többszerzős könyvként, de tematikájában változatlan formában, napjaink ismereteivel frissítve ajánljuk az érdeklődők számára. 

 
KategóriaBelgyógyászat
Méret
Oldalszám
Kötés
Kiadás éve2023.
Kiadáselső
Besorolási kód
ISBN szám: -
Listaár:  0 Ft 
Online ár:
Ingyenes
 

Értesítőt kérek a megjelenésről

 
Értesítő beállítása
 
 
Webshop készítés