A gyermekaneszteziológia elmélete és gyakorlata

A szerkesztők és a szerzők korszerű, gyakorlati szemléletű, modern, jól illusztrált, „kézbe illő” szakkönyvvel kívánják elősegíteni a színvonalas, biztonságos gyermekaneszteziológiai ellátást. Könyvünket a gyermekanesztéziát napi szinten vagy csak ritkábban végző szakemberek, szakvizsga előtt álló aneszteziológusok mellett gyermekgyógyászok és gyermekintenzíves orvosok figyelmébe is ajánljuk.

Újabb hiánypótló mű készült a MEDICINA műhelyében!
A 2014 májusában a Medicina Kiadó gondozásában megjelent nagysikerű „A gyermekintenzív ellátás elmélete és gyakorlata” (szerk: Ujhelyi Enikő) c. könyv kedvező fogadtatása alapján a Kiadó lehetőséget adott a folytatásra. A széles körben elismert, nagy gyakorlattal rendelkező szerkesztők vezényletével multidisciplináris, elkötelezett hazai szerzőgárda (több mint 30 szerző!) dolgozik a gyermekaneszteziológia legújabb ismereteit bemutató szakkönyvön.
A gazdagon illusztrált, magyar nyelven hiánypótló könyv 9 tematikus részben, több mint 70 fejezetben tekinti át a korszerű gyermekaneszteziológia legfontosabb területeit. Az alapismereteket (bevezetés, gyógyszertan, gyermekanesztézia sajátosságai) a mindennapi gyermekaneszteziológiai gyakorlat és a speciális kisérőbetegségek aneszteziológiai vonatkozása c. részek követik. Részletesen tárgyalja a könyv az anesztézia során előforduló veszélyhelyzetek ellátását. Az egyes műtéttípusok gyermekaneszteziológiai sajátosságait közel 20 fejezet ismerteti. Helyet kapnak a kötetben az új és „forrongó” területek (pl. neurotoxicitás, ultrahang használata, műtői delírium, izomrelaxánsok új megvilágításban) is.  
Gazdag ábraanyag, színes táblázatok és szövegboxok teszik a könyvet hasznos segítséggé a betegágynál és a műtőasztalnál. A fejezetek végén található „Jegyezzük meg!” összefoglalókban az olvasó megtalálja kiemelve a leglényegesebb információkat. A legfontosabb ajánlások hivatkozásai a belső borító oldalon is megjelennek, a hátsó borító belső oldalai pedig további kellemes meglepetéssel szolgálnak.

 
Méret120x210
Oldalszám1220
Kötéskartonált
Kiadás éve2015.
Kiadáselső
Besorolási kódA FIX
ISBN szám: 978 963 226 527 8
Listaár:  10 900 Ft 
Online ár:
9 810 Ft
 

Hasonló könyvek

Baleseti agysérültek ellátása
Baleseti agysérültek ellátása Vámos Zoltán (szerkesztő)Előkészületben
 
Webshop készítés