A bioanyagtan alapjai

Kiadványunk orvosok, fogorvosok, orvostanhallgatók, fogtechnikusok és asszisztensek számára nyújt áttekintést a fogászati anyagtan, illetve a bioanyagtan tudományterületén. Az elmúlt években olyan jelentős fejlődésen mentek keresztül az orvosi kezelések során alkalmazott, illetve alkalmazható anyagok, anyagrendszerek, melyek ismerete nélkül nehezen képzelhető el korszerű betegellátás. A hagyományosan alkalmazott rendszerek mellett új anyagok és új technológiák jelentek meg, melyek kémiai-fizikai sajátosságainak, valamint alkalmazástechnológiáinak ismerete elengedhetetlenül fontos az ezen területeken dolgozóknak, tanulóknak.

Természetesen egy-egy szakterület sok esetben önálló kiadványokban is kifejtésre kerül, de jelen könyvünkben átfogó módon igyekszünk a legfontosabb információkkal, irodalmi hivatkozásokkal segíteni e gyorsan és dinamikusan fejlődő tudományterület megismerését.

A könyvünkben összefoglalt ismeretek minden bizonnyal segíteni fogják mind a betegellátásban, mind az oktatásban dolgozó munkatársaink napi tevékenységét.

 
KategóriaFogászat
Méret
Oldalszám
Kötés
Kiadás éve
Kiadás
Besorolási kód
ISBN szám: -
Ingyenes
 

Hasonló könyvek

 
Webshop készítés