1000 forintos menü két főre

Ez a nagyszerű szakácskönyv a legújabb táplálkozástudományi eredményeken alapul. Önállóan is használható, bár valójában az Eleonora De Lennart: Táplálkozzunk okosan/A testünk biokémiai laboratóriuma (The BioChemical Machine) című korszakalkotó táplálkozástudományi könyv kísérője. Ezért osztja az ételeket „A", „B" és „semleges" csoportokba. Eleonora De Lennart tudományos kutatásai eredményeként három csoportba sorolta az élelmiszereket, és azt javasolja, hogy kiegyensúlyozott, egészséges étrendben az „A" és „B" csoport alapanyagait ne keverjük egymással, egyszerre ne alkalmazzuk. A „semleges" élelmiszerek egyaránt fogyaszthatók az „A" és „B" élelmiszerekkel együtt, de az „A"-ról „B"-re váltás között legalább 3-4 órának kell eltelnie. Ez biztosítja, hogy szervezetünk tökéletes harmóniában dolgozhassa fel a kapott tápanyagokat. Ez a szakácskönyv ezen az elven működve tisztán „A", „B", sőt „semleges" recepteket kínál. Könnyen beszerezhető, olcsó alapanyagokból elkészíthető ételek leírását, elkészítési módját tartalmazza, amelyek nem csupán egészségesek, hanem finomak és táplálóak is.

 
Méret
Oldalszám
Kötéskartonált
Kiadás éve
Kiadás
Besorolási kód
ISBN szám: Előkészületben
Ingyenes
 

Hasonló könyvek

 
Webshop készítés