Négy új könyv a MAITT Kongresszusra

Négy új könyv a MAITT Kongresszusra

A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság május 24. és 26. között rendezte meg a 2018. évi kongresszusát Egerben, amelynek keretében helyet kapott az ANESZTEXPO 2018 szakmai kiállítás is.

2018. június 01.

A Medicina Kiadó is készült az eseményre, négy könyvet jelentettünk meg az alkalomhoz illeszkedő témákban. Napvilágot látott a Sürgősségi orvostan című tankönyv, a magyar szerkesztők és szerzők munkáját dicsérő Az ultrahang használata az aneszteziológiában és az intenzív terápiában című könyv, a szintén magyar szerzőgárda alkotta Újraélesztés című mű és egy, a mindennapokban kiválóan használható orvosi zsebkönyv, a Sürgősségi esetek biztos kézben. Pénteken könyvbemutató keretében ismertettük az újraélesztés és az ultrahang-használat témájú könyveinket, melyeket Bogár Lajos professzor úr és Dr. Csató Gábor méltatott, továbbá beszélt még a művekről és azok keletkezéséről Farkasvölgyi Frigyesné, a Medicina Kiadó vezérigazgatója.
A szakmai kongresszuson mintegy ezer résztvevő jelent meg, akik nagy érdeklődéssel vettek részt a közel három napon át tartó előadásokon, workshopokon. A gyönyörű környezet, a magas színvonalú szakmai programok és a minden igényt kielégítő szervezés mind a részt vevők megelégedését szolgálta.

 
 
 

Akciós kínálatunkból

Nők a fájdalom árnyékában - Endometriózis
-55%
Orvosi antropológia
Orvosi antropológia
8 400 Ft
5 000 Ft
-40%
Gyakorlati útmutató a női változókor időszakához
-62%

Utoljára megtekintett termékek

Eddig egyetlen könyvet sem tekintett meg. Az utoljára megtekintett könyveket itt találja majd!

 
Webshop készítés