Bemutatkozott az új Gyermekneurológia kötet

Bemutatkozott az új Gyermekneurológia kötet

A Magyar Gyermekneurológiai Társaság ezévi tudományos ülésén, 2019. április 5-én mutatkozott be a Hollódy Katalin szerkesztésében elkészült „Gyermekneurológia” kézikönyv.

2019. április 08.

A kötetet Szabó Attila professzor úr ismertette a kollégákkal és a kiadó részéről Farkasvölgyi Frigyesné igazgató asszony beszélt a mű születéséről. A szakma nagy örömmel fogadta a nyomdából „szinte még melegen” érkező, szép kiállítású könyvet, hiszen a Kálmánchey Rozália által szerkesztett gyermekneurológia szakkönyv 2000-ben jelent. Az azóta eltelt közel húsz esztendő alatt egyfelől hatalmasra duzzadt a szűkebb szakmai információmennyiség, másfelől elképesztő fejlődésnek indult a genetika, a kórtan, a laboratóriumi technika és az informatika.
Az adathalmaz sokszor tanácstalanná teszi a gyakorló orvost. A most megjelent enciklopédikus kötet 29 fejezetben, gazdag ábraanyaggal és jól kezelhető táblázatokkal teszi hozzáférhetővé a legfontosabb ismereteket. A neurológusok mellett természetesen szükségük lesz rá az orvostanhallgatóknak, a rezidenseknek és a gyermekekkel foglalkozó összes specializálódott szakembernek is.

 
 
 

Akciós kínálatunkból

Mit kell ma tudni az inkontinenciáról?
-67%
Orvostechnika és monitorozás
-58%
Szakácskönyv migrénesek számára
-74%

Utoljára megtekintett termékek

Eddig egyetlen könyvet sem tekintett meg. Az utoljára megtekintett könyveket itt találja majd!

 
Webshop készítés