89. Ünnepi Könyvhét

89. Ünnepi Könyvhét

Igen gazdag volt a Medicina Kiadó programja a 89. Ünnepi Könyvhéten.

2018. június 12.

Június 7-én, csütörtökön az ünnepélyes megnyitó után Tihanyi József kollégánk vehette át a Szép Magyar Könyv 2017 verseny tipográfiai díját a Tulassay Zsolt által szerkesztett Klinikai belgyógyászat című könyvért.

Másnap, pénteken Szilágyi József dedikálta Kórházi dekameron című művét, amelyet komoly érdeklődés övezett az olvasók részéről.

Június 9-én, szombaton esős reggelre ébredt a Vörösmarty tér, és a borongós idő egészen délig kitartott. Szerencsénkre éppen a dedikálások kezdete előtt elállt az eső, és estig örülhettünk a szép időnek. Mozgalmas volt ez a délután: Szabó Sándor és Szabó Katalin A stressz 80 éve és Selye János egyéb felfedezései, B. Mészáros Katalin Versenylovak és teknősbékák és L. Murányi László A depresszió béklyójában című könyveiket dedikálták. Mindhárom mű széles közönség érdeklődésére tarthat számot, ezt tükrözte a szerzők körül összesereglett szép számú olvasó. Immár hagyományosan ez az az este, amikor a pavilonok hosszú nyitva tartással kedveskednek a térre kilátogatóknak, szinte éjszakába nyúlóan tartanak az irodalmi és zenés programok.

Június 10-én, vasárnap az égen szintén a felhőké volt a főszerep, de ez sem vette el olvasóink kedvét attól, hogy személyesen ismerkedjenek meg szerzőinkkel. Délután 14 órától Szauder Ipoly dedikálta a Hypertonia és szövődményei a napi gyakorlatban című művét. Őt követte a Regőczi Tamás ‑ Nagy Csaba szerzőpáros, akiknek Hurrikánnapló címmel jelent meg kötete ezen alkalomra. Az akkor már zuhogó esőben hosszú sorok várakoztak arra, hogy a szerzők személyes ajánlásával gazdagítsák saját példányaikat.
Kiadónk részéről több munkatársunk is kilátogatott a könyvünnepre. Remek alkalom ez arra, hogy mi is találkozzunk szerzőinkkel, olvasóinkkal, a háttérmunkát biztosító nyomdai szakemberekkel.
A 89. Ünnepi Könyvhét június 11-én, hétfő délután zárult.

 
 
 

Akciós kínálatunkból

Igazságügyi pszichiátria
Igazságügyi pszichiátria
4 900 Ft
2 450 Ft
-50%
Farmakológia és klinikai farmakológia
-50%
A belgyógyászat alapjai  1–2. (5. átdolgozott kiadás)
-62%

Utoljára megtekintett termékek

Eddig egyetlen könyvet sem tekintett meg. Az utoljára megtekintett könyveket itt találja majd!

 
Webshop készítés